oči

oči

Anotace: .

poslouchej krásu
poslední hudba
života
kterej začal
pár piv zpátky
a hodin
ale ty stejně
neposlouchám
stín se mi přes papír
plouží
a lidi řešej
pořád stejnej řev
černobílej
křik kterej utich
s poslední verzí
procesu a lidi
na papír vytiskly svoje úplně první
přání

když viděl ty oči
pohltili ho
:)
Autor humus, 06.02.2011
Přečteno 225x
Tipy 2
Poslední tipující: korncaffe, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí