Zlaté listy buku.

Zlaté listy buku.

Anotace: česká lidová... :-D

Sejdeme se na konci cesty
za chalupou naší,
přijdou s ní její braši
nemá šaty pro nevěsty.

Oni mou milou cloní
jako mračna sluníčko.
Ona překrásně vonní,
ach matko, matičko.

V nížiných bučinách
zní rusalek rej.
Ve zlatých polinách
hudbo hrej.

Dunaj se obrátí
až ona bude krásně má.
Vlaštovička se navrátí
až bude tráva zelená.

Sejdeme se na konci cesty.
Hudbo hrej!!
Hudbo hrej!!
Směje se mi pannenka s květy...
Autor Dominik Plesr, 06.02.2011
Přečteno 444x
Tipy 8
Poslední tipující: James Libustka, CULIKATÁ, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí