Pře života se smrtí

Pře života se smrtí

Anotace: Napsána o hodině češtiny, měli jsme za úkol napsat spor dvou věcí

Já jsem dobrý, ty jsi zlá.
Jenom mě každý rád má.
Když už člověk vezme vůli,
ty překazíš mu všechno v půli.

Po každém vzrůstu přijde pád,
vždyť to tu bylo mnohokrát.
Je to tak, ať chceš, či ne.
Život smrt nikdy nemine.

Smrt k životu patří přeci
více, než ostatní věci.
Vždycky budou patřit k sobě
v každý čas a v každé době.
Autor Lucci Narr Pavlowna, 06.02.2011
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Dollinka, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavě podané...

06.02.2011 11:46:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí