Doba je zlá, holt se stává

Doba je zlá, holt se stává

Anotace: nic moc nu

Sbírka: Básně

Peroxidem bílé vlasy,
pozor ženský to se nosí!
Nehty dlouhé jako pták,
co vyletěl do oblak.

Obličej upravit si nech,
nezdařilo se? to je pech.
Úzské džíny boky škrtí,
to nezpraví ani šití.

Depilace bůh ví kde,
snad to nějak dopadne.
Ela nad tím hlavou kroutí,
neprohýbaje se jako proutí.

Promiskuita světem vládne,
kdo slušný je dolů padne.
Hip hop zní tu ze všech stran,
to není nic pro mě, já se znám!
Autor Ela, 06.02.2011
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tos asi trochu nepochopil. To je o tom, že nesnáší diliny, ne o tom, že by byla nábožensky založená.

27.05.2011 00:28:00 | Gringer

Tohle patří do sekce náboženství.

06.02.2011 13:38:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí