Moderní dějiny Kocourkova

Moderní dějiny Kocourkova

Anotace: Planeta Kocourkov je úplně jiná dimenze v úplně jiné části vesmíru. Proto jsou veškeré podobnosti s ději u nás čistě náhodné a nezamýšlené.......

Sbírka: Moderní dějiny Kocourkova

Kraj českých hor a luhů,
toť přeci je krásná zem.
A cinci všeho druhu,
znovu rádi míří sem.

Ukrajinci přes řemesla,
Vjetnamci zas přes
obchod.
Naše státní pokladnice
naplní se až po strop.

Rusko spravuje nám
lázně.
Amerika armádu,
v tom světovém žebříčku
nezůstanem pozadu.

Romy máme pro okrasu,
važme si jich velice.
Nebudeme muset čelit
té rasové kritice.

Že jsou čechy Kocourkovem
není pravda žádná
Pro cizince jsme tu
rájem,
to nejsou slova
prázdná.....
Autor Martin H, 06.02.2011
Přečteno 288x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí