Rockerova zpověď

Rockerova zpověď

Anotace: co vznikne, když se nudím.

Sbírka: Básně

Pozři se na obraz svůj v zrcadle bytí,
jak líbí se ti tvé nebohé žití?
Líbí se ti být vyvrhel?
Na hlavě ostříhanej kokrhel
a styl vandráka z výprodeje.

Tak rozbij obraz s tím obličejem.
Nadávky již nejsou obyčejem.
Ty jsi svá ať všichni hubu drží,
ať pro změnu jim se brýle mlží.

Fuck them..all the night,
it so...it so all the right.
Fuck them every day,
Its my FUCKING way!
Autor Ela, 06.02.2011
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Gringer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejdřív stvoříš náboženskou agitaci a hned na to se tady zpovídáš jako rockerka... Se zatim ještě hledáš, ne?

06.02.2011 13:53:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí