ájsíkmí

ájsíkmí

Anotace: dont know

Paprskům mířím vstříc

s radostí blázním z nebe

kráčím, vzhlížím měsíc

hledám se uvnitř sebe



Hořím pro vzdušný hrad

dokola roním perly

všem půjčuju se smát

hledám se o berlích



Jsem melodií uším tvým

posloucháš ji, broukáš

jen nic je pro mě vším

hledám se křížem-kráž



Jsem po okraj plný

-s prázdnou kapsou, hlavou

lidé dmou se jak vlny

já se hledám, léta plavou



Chci tě prosit - oč ale?

myslím, nesmysly syslím

mysl má tone v močále

hledám se, čiře kreslím.
Autor Mladý pán P., 07.02.2011
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel, J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hezky veselá :)

07.02.2011 12:57:00 | J sh' T r' k

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí