Zádumčivá

Zádumčivá

Anotace: pár zádumčivých veršů z myšlenek, které se samy jednoho večera začaly vynořovat a vrtat v hlavě

život je plný šprýmů
ať už jsou schované
a nebo křičí v rýmu

ty myslel sis, že utečeš osudu
a osud utekl tobě
před očima
smál se, když ti šeptal
co by bylo, kdyby

a tys plakal, plakal...
a litoval své chyby

však už bylo pozdě
marné bylo lát a dávat plané sliby

(...)

lež nikdy nechodí oděna
v rouše Evině

Adam není Eva
světlo není tmou
a smutek je zla ozvěnou

i když ti lež nastavuje nahé prsy
věř, že z nich poteče jed
ten, kdo oslepen vidinou štěstí
se z nich napil
na šibenici zloby teď visí
Autor Mahen, 07.02.2011
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám ráda básně co nesou myšlenku ve svým náručí...a tohle je jedna z nich

ST

07.02.2011 12:08:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí