Smítka

Smítka

Anotace: Odraz krásna co ve mě vyvolaly nádherné sdílené fotografie na faceeboku.

1.
Zpíváš mi do mých snů.
Chráníš mě.
Jen nevidím tě,
neslyším tě.
Zapomněl sem...

2.
Něžně objímá mě láska, tak něžně, jako dech obejme vločku.

3.
Jedno jsme...
Zapomněl jsi na mě.
Žil jsi mě.
Jsme jedním dechem,
jsme jedno.
Jsme...



4.
Zpěv probouzení krásy,
volá na tě něžně,
kochej se krásamy,
které ti byly dány.
A děkuj s pokorou.

5.
Máte možnost se osvobodit od bolesti.
Stačí odpustit a tak opustit zraněnosti.
Nevlačte na svých bedrech cizí provinění.
A jděte v lásce a pokoji dál...
Šťastnou cestu světýlka,
poutníčci na daleké cestě.

6.
Vlčí máky ...

a zpívají
o krvi co roznáší světlem život,
zpívají o lásce,
o setbě, o radosti....

7.

Každý den bychom měli s něžným úsměvem někoho obejmou
a říci mám tě rád
a nezapomenout ani na sebe..

8.
Je div milovat bez podmínek.
Buďme tedy tím miraclem
a zařme lásku...

9.
Hory jsou krásné,
někdo říká,
že jsou kruté,
ale cožpak nejsme stejní.

10.
Ty a já, otisky v mase.
My dva, stopy v čase.
Autor Lady L, 07.02.2011
Přečteno 312x
Tipy 15
Poslední tipující: Pevya, Gabrielle, Sladkalu, Taog, NikitaNikaT., Javavia, hašlerka, CULIKATÁ, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí