Planétka Aura..

Planétka Aura..

Anotace: .. MPC 1488

Križujúc vesmírom
tam.. odtiaľ naspäť
v honbe za melírom
pozná naspamäť

hviezdy s tou najvyššou
kvalitou plazmy
trendy z vlasových show
rieši cool vlasmi

najnovšie s účesom
a la Rihanna
k obočí útesom
soft ostrihaná

ofina sčesaná
s hodvábnym leskom
lesť rafinovaná
s jazier odbleskom

zreníc pod mikádom
asymetrickým
zlata eldorádom
s tlom plazmatickým

planétka Aura má
v stylingu náskok
a len čo zbadá ma
v susedstve na skok

pohodí hlavou a
náš odstup skráti
celá púpavová
bozkami zláti

iskrenie, nech sa vzťah
dvoch sŕdc neskončí
- v zlatiniek nebesách
zrkadiel očí
Autor Petbab, 07.02.2011
Přečteno 279x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lota, Psavec, NikitaNikaT., Gabrielle, Jiná, CULIKATÁ, Mbonita, labuť, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slovenština si úplně říká o volný verš, taky je v něm mnohem snáze působivá, rýmovat je praštěný.

07.02.2011 14:52:00 | Nikotin

Krása, ty verše úplně září.

07.02.2011 13:25:00 | divoska_jaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí