Pocity

Pocity

Anotace: Které duše skrývá....

Nad hvězdnou oblohou se skrývají,
šeptají do ticha nebesům.
Starosti světa nemají,
dávají štěstí zlým časům.

Pocity
Nekonečná pouť představ.
Pocity
Okouzlující touhy stav.
Pocity
Lásky, emoce těla spojující
Pocity
Duhové pásky svazující

Svazující jednoho k druhému
Mezi prostory vesmírných hvězd.
Kouzla síly mému srdci milému,
do ráje vstupenka a vjezd.

Cesta se řítí nespočtem mílí,
ve Tvé dlani moje spí.
Kdo nevěří, tak moc se mýlí,
je to vidět, každý to ví -

- Že láska třpytí se v mých očí,
vpíjí se do těch Tvých.
Že dech s tepem zaskočí,
jakmile Ty jsi v rukou mých.

Dotýkat se Tvojí touhy
a také Tvojí krásy.
Já jsem totiž blázen pouhý
a Ty můj Anděl spásy.

Proplétat se Tebou už chci věčně,
a líbat Tvoje nejměkčí rty.
Dívat se na vesmír vděčně,
s Tebou... jen já a Ty.
Autor Leonkaaa, 07.02.2011
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úplně jsem se rozplakal...

07.02.2011 20:36:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí