Krim blůz

Krim blůz

Anotace: -

Chybí nám inspirace bratři
Chybí nám jiskra lesk i stín
Ty máš prý duši tak tu zapři
Je nejvíc vina ze všech vin

Měli jsme kdysi úspěch bratři
jenomže kdysi není teď
teď máme to co nám prý patří
vězeňský mundůr mříž a zeď

Chleba je tvrdej moji bratři
A šlichta stydne v ešusu
Kdysi jsem kámo snědl za tři
Teď hlad mě žene k funusu

Už nám to smrťák sečet bratři
Kosou nám dílky metru sťal
Ty to máš za pár tam ten za tři
Jo vždyť nás soudce varoval

Tak dokud ještě jsme tu braši
Dokud je o čem ještě výt
Vyžerem si tu svoji kaši
Co jsme si stihli navařit

Osud k nám nebyl fér mí braši
Musel nám divně namíchat
Namíchat karty ve hře naší
Co jsme pak začli všichni hrát

A proto nedivme se braši
Že tady smrťák má teď žně
Že nás s tou svojí kosou straší
Jo vždyť jsme hráli falešně.
Autor Bolder, 07.02.2011
Přečteno 346x
Tipy 15
Poslední tipující: Sladkalu, danav, labuť, Maro Deives, Danger, Petite Francaise, Jana M., TetaKazi, Gabrielle, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně pravidelné rýmy se tu jen tak nevyskytujou.. a ke všemu to má i myšlenku!

07.02.2011 22:51:00 | Maro Deives

Ano, také bych ti zhudebnila. myalela jsem na to, jak jsem to četla - akorát příspěvěk přede mnou mě předběhl:))

07.02.2011 22:46:00 | Xantista

perfekt! mezi všema těma zaláskovanýma dílkama...ST! a nebyla by třeba i hudba k tomu? parádní kytarový blues by z toho mohlo bejt..

07.02.2011 22:32:00 | Petite Francaise

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí