Please

Please

don't let me down
když budoucnost
je mizivá
a každým okamžikem
se z ní stává minulost
a jednou,
jednou už žádná
budoucnost nebude
jen vaše výsostná
ctnost

don't let me down
a řekni mi
co se stane zítra
a pozítří?
vyčti mi to z ruky
nebo vylož karty
co očekávat?
ty chvíle
kdy děláme rozhodnutí
která nás ovlivní
navždy
georgous
so don't let me down
please
...

ps:
jen mi pošeptej
pošeptej
co je správný.
please.
Autor bloumej očima, 08.02.2011
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle, její alter ego, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí