Vláček

Vláček

Anotace: ...

Mnoho pohledů se nabízí a taky že jich mám,
obraz jiný, stejný rám.
Ať už jaro, či prozatím jen lež,
vlak jedoucí nepopřeš.
Brouzdá si to klikatě,
skrz všechna naše období,
smutná, či veselá jen okatě.

Přesný čas ho zdobí,
není páskou přes oko,
není ten co zlobí,
je přece jen to období.
Autor El, 08.02.2011
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: Wlistinka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé dílko je milé, líbí se mi nápaditost.

08.02.2011 09:16:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí