Reinkarnace

Reinkarnace

Anotace: bgffjh

ze všech stran se na mě

valej sračky

v podobě lidskejch slov

nehledat kde sou v bytí

denním háčky

nekopat si vlastní rov



užívat si spokojenosti

života svého

nemít cíle ani vize

neřešit co na chování

je dobrého či zlého

býti zdárným soupeřem

každé krize



a hlavu mýti často

v oblacích ponořenou

a přitom nohama stát

na zemi

po večerech bytí s

nějakou ženou

to dobrý svět zdá se mi



občas se ulevit

nalnit libido

avšak furt neslevit

bejt zas to hovado
Autor ostuda lidstva, 08.02.2011
Přečteno 217x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí