Magický les

Magický les

Anotace: ... vnímejte jen úplněk a prskání větviček při každém vašem kroku .......

Motýlí křídla klouzají pod náporem vzduchu,
světla svatojánských mušek svítí tmou,
šeho a mlha halí kraj jak zloduch,
co našel právě oběť svou...

Šepot smrků se nese lesem,
vzduch voní jehličím a houbami,
po cestě jde hajný se svým psem,
elfové a víly poletují s muškami.

Stíny houštin prostupují měsíčním svitem,
měsíc to rybí oko na obloze se usmívá,
dnešní magickou noc tam půjdem,
dokud kouzelná víla se zde skrývá.
Autor veverka.danca.007, 08.02.2011
Přečteno 632x
Tipy 2
Poslední tipující: E., Dragita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí