otázky odpovědi sám u sebe u zpovědi

otázky odpovědi sám u sebe u zpovědi

Anotace: asi fuckt moc přemejšlím

ptám se co by chtěl bych chtěl
abych snad nikdy nedospěl
abych měl zas života radosti
bejt zcela klidný bez strasti

abych sámn sebe stále neničil
myslel sem že sem se vyléčil
ale jen sem to zametl do kouta
do toho kam se nikdo nekouká

však ted všechno z koutu se valí
mě to do oblaku divnej pocitu halí
ted tážu se je tohle pravda nebo lež
bud tady zůstan a nebo už kurva běž
Autor ostuda lidstva, 08.02.2011
Přečteno 224x
Tipy 2
Poslední tipující: Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí