Pesimista

Pesimista

Anotace: ...

Hlavu o stěnu si rozbít,
nemyslet, nežít prostě nebýt.
To jsou myšlenky samovraha,
chtěla jsem žít marná snaha.
Všem k úderu nastavuji tvář,
ale po smrti mě těžko čeká svatozář.
Autor darkday, 08.02.2011
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí