Neřesti

Neřesti

Anotace: Každý si úžívá občas ten doušek, nebo ten nádech....

Jen jedna sklenička
Jediný nádech
To je ta myšlenka
Hluboký povzdech

Povzdech nad životem
Nad celým tím bytím
Úsměv nad bonmotem
Já nad tím letím

Smrti jsem blíž
Bliž každým nádechem
Já jsem zas výš
Výš s každým povzdechem

Už cítím náruč, Ona mě objímá
Její náruč mě celého pojímá
Do ouška šeptá: “Jsi cely můj.”
A mé ústa špitaji: “Jsem cely tvůj.”

Jen jedna sklenička
Jediný nádech
To je ta myšlenka
Hluboký povzdech

Dopiju
Dokouřím
Odcházim
Neschazim nikomu
Autor BuF, 08.02.2011
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí