Zlomky II.

Zlomky II.

Anotace: Postesknutí nad neúčasti na životě.

Ikdybych teď zemřel,

nemohl bych říci, že vůbec nežil jsem.

Ikdybych teď zemřel,

Potom řekl bych snad: "Já nelitoval jsem!"

Ach! kdybych dnes zemřel,

musel bych pak přiznat, že nemiloval jsem.
Autor joal, 08.02.2011
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí