Prázdnota.

Prázdnota.

Anotace: Malá náplast na nářky pro kyselé čtenářky :-)

Zní nářek v srdci Tvém,
když vítr městem šumí,
jen ve snu unylém
psát verše básník umí.

Nebeská tíha deště
na zemi dopadá,
žal svírá jako kleště,
smutek Tě přepadá.

Pláčeš a neznáš cíle,
prázdnota srdce děsí,
jsou tytam slastné chvíle,
když navštíví Tě běsy.

Nejhorší poranění
jsou ta, co neznáme,
bez žalu, ...lásky, ...snění,
nic v srdci nemáme!
Autor ota.pé, 09.02.2011
Přečteno 284x
Tipy 18
Poslední tipující: Jana M., carodejka, hašlerka, Kubino 2, zenge, Mbonita, Kars, Květka Š., Kapka, Hazentla, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celá je krásná , velmi působivá.))

Nejhorší poranění
jsou ta, co neznáme,
bez žalu,...lásky,...snění,
nic v srdci nemáme!

09.02.2011 23:11:00 | carodejka

Povedla se :)

09.02.2011 08:39:00 | Hazentla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí