Toť otázka!

Toť otázka!

Anotace: Takový knedlíkový výplod.

Někdy vlastně nevím, co chci psát
Ve chvílích, kdy se mi nechce smát
Nikdy nevím, co od života brát
V nocích, kdy se nechci ničeho vzdát
Občas nevím, co chci ti vlastně dát
Když se střídá světlo a tma
Vlastně nevím, kam se vydat
Prstem po mapě šmátrat
Vůbec nevím kam se schovat
Před tvýma
masožravýma
očima
utíkat.
A zda knedlíky si přidat
Toť otázka!
Autor petromila, 09.02.2011
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Nikotin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco je docela zajímavý. Na zdejší poměry tip- jen za masožravý oči a knedlíky.

09.02.2011 04:51:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí