Noc a den

Noc a den

Anotace: Ať posoudí každý sám, já nebudu chválit ani soudit sám sebe. Každý autor má být sebekritický, i já jsem.

Sbírka: Sbírka 2

Je nádherná noc,
mám překrásný sen.
O tom, že patřím
k tobě jen.

Je nádherná noc
a překrásná zář.
Měsíce a hvězd
kolem nás.

Vidím tě opět
v náručí svém.
Vidím tvé oči,
tvář s úsměvem.

Ten pohled
v očích tvých
a na rtech
smích.

Víc nechci už.
Nic víc než ten sen.
Nechci se probouzet.
Chci žít v něm jen.

V mlhách se ztrácíš.
Vidím tě zas,
jak mizí obraz
obou nás.

Opět jsem sám,
vzbouzí mne den,
obrázek tvůj
– jsem okouzlen.

Úsměvem tvým!

Je nádherný den
a slunce svit.
Dívá se na nás,
jak chceme žít.

V náručí svém
držím tě zas.
Opět s tebou
a z tvých krás

těším se znovu
a tvůj hlas
slyším znít:
„Naší lásky je čas.“

Už to není jen sen.
Je krásně nám.
Nádherný den
kdy tě v náručí mám.

Šťastným jsem.
Autor Silver Waly, 09.02.2011
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roman tiká

26.12.2012 11:24:45 | Robin Marnolli

průser, tolální, těšit tě může je to, že v tom nejsi sám

09.02.2011 04:49:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí