Rozcestí...

Rozcestí...

Anotace: každý před sebou máme nějaké to rozhodnutí...

Na křižovatce právě stojím,
hnout se kamakoliv bojím,
ať doprava či doleva,
nečeká mě žádná úleva,
bolest trpkou cítit budu vždy,
stále u srdce a navždy.
Jedna cesta hrbolatá jest,
druhá úzká, žádná čest,
ublížit nehci cílům svým,
pro mě nejsou žádný šprým,
rozhodnout se avšak musím,
asi se pak sobě zhnusím...
Autor veverka.danca.007, 09.02.2011
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: Danger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

But více akční agentko,co tak křídla...

09.02.2011 07:01:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí