Lampa

Lampa

Anotace: o lampě.. Věnováno všem co nemají jako já rádi tmu..

Uprostřed parku lampa stojí,
má můj obdiv-tmy se nebojí.
Vy si říkáte: ,,Je to lampa-JEN.."
Avšak zkuste si ve tmě vyjít ven.
Večer,když už se stmívá,když už je noc..
Noc mívá většinou svou vlastní moc,
takže i když na obloze hvězdy svítí,
i když je jich moc-jako na na louce kvítí,
i ten,kdo se nebojí ani povodně,
když za té tmy vyjde ven,bojí se hodně.
Autor Cataliina, 09.02.2011
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: terezkys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí