Země snů

Země snů

Anotace: krátké provedení zemí snů.. =)

Vždycky, když začne noc a skončí den,
navštěvuji jednu úchvatnou zem.
Ať jsi dospělý či děcko
tady se ti splní všecko.
Trávím zde noci i části dnů..
O čem že mluvím?? O zemi snů.
O zemi vysněné
zdravím potřísněné.
Každý tu má ze štěstí pásky
a písek-to jsou zrnka lásky,
nikdo tu nemocný není..
U rybníka srnky lení,
u lesa děti pouštějí draky,
kteří létají nad bílé mraky
vypadající jako sněhová peřinka,
o kterou sluneční paprsek zacinká.
I tygři zábavu mají,
protože kopanou hrají,
ke hře používají krásný míč..
Ale já už musím ze země pryč-
-vím to já, vědí to oni,
že musím vstát-budík zvoní.
Autor Cataliina, 09.02.2011
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Kubino 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný moc moc jako tvoje ostatní básničky :DDD

09.02.2011 19:37:00 | babišta

Ještěže existuje alespoň v představách, povedené!

09.02.2011 17:20:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí