Ztráta

Ztráta

Anotace: Když ti droga zkříží cestu,život už tě nechce za nevěstu.

,,...jejich heroinový svět
plný šílených vět


a hrůza toho okolí,
že žít nás
takto nebolí


co všechno nám rodiče
ještě dovolí


než pohltí je šokující
soukolí


jsou to děti
co žijí v nevoli
a všichni to ne-dovolí...,,
Autor Lavander, 09.02.2011
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí