Krásný den

Krásný den

Anotace: Věnováno Tomu, kdo chodí po chodbě...

Sbírka: Zpěvy mého moře

Dnes byl krásný
den
vyšla jsem ze třídy
jen

Hned jsem uviděla
Tebe
Tvůj pohled seslaný
z Nebe

Tvůj pohled jako
prach
pak už neměla jsem
strach

Na Tebe dívat jsem se
směla
Byla jsem zmatená
zcela

Zmatená z Tvých
očí
Čekajíc, kdy se na mě
stočí

Ale nestalo se
škoda
zmizel jsi jako
voda

Jako kámen padající
ze skal
Ale líp, než kdybys
tam nestál

Možná jsi byl jen další můj
sen
Ale díky Tobě mám aspoň jeden
krásný den...
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 09.02.2011
Přečteno 285x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc děkuju... to je vážně krásné...!

14.02.2011 18:40:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí