Sladký dotek

Sladký dotek

Anotace: vy

Na němá ústa poskládám prsty.
Prsty co mají výčitky svědomí,
že přišly s hadříkem co prý mě uspí.
Sladce a bez mého vědomí.

Lehnu si na zem,hned vedle sebe.
Utopím duši do bílé mlhy.
Oči se zkalily do barvy bledé
a z ní vyvřely magické kruhy.

Srdcotepec přestal žít…
Autor eddy1 1 11, 09.02.2011
Přečteno 347x
Tipy 13
Poslední tipující: nejsembásník, labuť, Kubino 2, Gabrielle, Sladkalu, jarmil, Anjesis, wendy.poezie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí