Umělec z výšin

Umělec z výšin

Anotace: i ničení zdí je vyjádřením uměleckého díla...jedná-li se pak o graffiti...

Znamenité graffiti
pouliční umělecké scény
zaplňuje celou stěnu
vysoko nad chodníkem
kousek od nebe sebevraha
. . .
pozorní chodci mručí
nad takovou nekalostí
a nevěřícně kroutí hlavami
. . .
děti začínají věřit
na Spidermana, protože...

...proboha, jak to tam
ten, kdo to má na svědomí,
mohl, do prdele,
sprejem nastříkat?!

tak vysoko, ze dne na den
a na takové ploše?!
to byl buď někdo moc šikovně
sjetej, aby udělal takovou šílenost
nebo to byl anděl, který si z nudy
hrál jako ničitel, aby dal ostatním lekci...

anděl, který demonstroval
umění nebe....

...dal jasně najevo,
že kašle na zavedené klišé:

ANDĚLÉ POMÁHAJÍ

on ničil,
a někteří to oceňovali
náležitým uznáním...

..chválili zpěvy umělce z výšin,
klaněli se jeho drzosti..
Autor Tomáš Přidal, 09.02.2011
Přečteno 257x
Tipy 10
Poslední tipující: Danger, Danga, labuť, Květka Š., Gabrielle, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Okřídlený umělec
nepotřebuje červený koberec
aby mu někdo zatleskal.
V noci se plíží jak stín
spouští se z výšin dolů
odměnou mu je adrenalin a vůně sprejů
která podtrhnou dílo před kterými smekám.

13.02.2011 09:19:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí