Můžeš se pokoušet...dál.

Můžeš se pokoušet...dál.

Anotace: ...slova křičí a derou se ven. (jen část z povídky-nepovídky...)

Můžeš se pokoušet
Psát, křičet nebo utíkat.
Ale kam to povede,
Když čekáš na zázrak
Ukrytý v minovém poli
Srdcového šach-matu?

Můžeš se pokoušet
Snít, proklínat nebo zatýkat
Své slzy uprostřed nitra.
Ale kam to povede,
Když přicházíš na náznak
Každého snítka se solí
A tápeš v tichu pohmatu?

Můžeš se pokoušet
Bdít, začínat nebo odpočítat
Každou následující minutu.
Ale kam to povede,
Když na čele vytepal jsi mi znak
Naší lásky, co nebolí,
Přestože trhá v tichém záchvatu?

Můžeš se pokoušet… dál.
Autor Denael, 09.02.2011
Přečteno 285x
Tipy 16
Poslední tipující: Stoneman, labuť, CULIKATÁ, Kubino 2, Gabrielle, strašidýlko-střapatý, Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí