Bag & Dag

Bag & Dag

Anotace: . . .

Když byl Bag nahoře,
a těšil se zájmu
ze strany žen,
které po něm házely
očkem, a on zachytával
jejich svůdné pohledy....

. . .

....Dag byl dole,
a slízával smetanu,
která mu padala na hlavu,
nechal sebou zametat
jako nejposlednější
dělník z komunistické éry,
dostával tvrdé tresty
a nadřízení po něm házeli
nadávkami a nářadím

. . .

Bag byl narozdíl
od Daga šikovným
svůdníkem, když to
Dag nešikovným důvěrníkem
a kdo každému věří
sám si potom máchá
hubu v problémech
a ostatní si ji na něho
otvírají, aby ukázali,
že on není dobrým soudruhem...

..i když je spojovalo
přátelství a podoba jmen..

..v tomto si byli podobní
jako černý a bílý..
Autor Tomáš Přidal, 09.02.2011
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Květka Š., Kubino 2, Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí