noc

noc

Anotace: .

už na cestě domů šíleně fotim
už dávno mohl jsem bejt doma
místo toho jsme vystoupili a
šli do putyky a
chlastali jsme
pivo gin a whiskey
celou noc a celý dopoledne a
odpoledne jsem pospával a
souložil a
zrovna teď dopíšu
co jsem napsat nechtěl
dám si trávu a
možná že
pozdějc vybublám nějakou hlubokomyslnou zbytečnost a
zavolám kosům
co ráno v parku pískaj na kolemjdoucí
dám si s nima rande a
nějakej ten blues,
v rytmu jazzový agónie
najdu lístek na autobus
zapálim ho a vyhraju cenu
koupim si auto a
budu šílenej
víc než umim
a že to kurva umim..
Autor humus, 09.02.2011
Přečteno 267x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zavolám kosům, v rytmu jazzový agónie - to je nejlepší

09.02.2011 21:48:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí