Setkání

Setkání

Anotace: Sen ...

*

Říkáš, že ty jsi já???!!!

Jó, tak to jsi ty!!!
To moje stáří ...

Tak pojď dál
ať nevyneseš spaní!

A odlož si
posaď se ...

Jsem rád
že tě poznávám

Víš, ale k jídlu
nic nemám

Sám mám málo
nic nedám

...


Ale kam bys chodil?!
Zůstaneme spolu ...

Přece ...

Lepší je být starý -

- nežli mrtvý.

*
Autor Tik, 09.02.2011
Přečteno 338x
Tipy 17
Poslední tipující: Mraveneček, la loba, Lota, NikitaNikaT., Danga, Zasr. romantik, Gabrielle, Kapka, CULIKATÁ, šuměnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...celý lidský život není nic jiného než cesta ke smrti...
(Seneca)

:-(
:-)

16.02.2011 21:53:00 | Lota

kdosi řekl; že stárnem už ve chvíli zrození
tak tuhle návštěvu mám dlouhou dobu doma
a myslím, že mě den ode dne zkoumá
a teď že kráčíme už spolu za zenit :)

10.02.2011 06:49:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí