Oprátka

Oprátka

Anotace: ...

Cítíš na konečcích prstů
Jak život z nich zlehka uniká
A slova derou se mezi rty
Po slově pouhá slabika

Co dál?
Už nic
Nedokážeš víc
Než zažít ten pocit znova…

Nemá cenu snažit se něco říct

Vnímáš smrt, dech její na krku
Děsí, vyvolává paniku

A ty… cítíš ji prostě vším
Pro strach hlavu ti nevěším
Stačil sis sám oprátku navlíct…
I bez výkřiku…
Autor deep inside, 09.02.2011
Přečteno 332x
Tipy 12
Poslední tipující: Míša S., Charibeja, Ledová víla, Tezia Raven, Gabrielle, Trystan ap Tallwch, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí