Zlomky VI.

Zlomky VI.

Anotace: Vzpomínka na nezapomenutelné ráno.

Ranní záře ve tvých očích,

a uvnitř mého srdce dosavadní prázdno.

Ranní paprsky skrývají se v pokoji,

a tak se zdá, že jich je dosud málo,

málo, aby začal nový den,

který by přivedl v zapomnění ten včerejší,

příliš málo, aby skončilo to skutečné

a naše ústa se pojednou stala znova němější.

Proto stále zavírám a znova otvírám oči,

a doufám, že svět snad už zmizí,

protože přišel již ten okamžik

šťastnější než kterýkoliv a jakýkoliv jiný.

Ale...to věčné ale.

Už nemohu pokračovat,

vždy si však budu pamatovat.

Vždy. A nikdy nebudu moci zapomenout.
Autor joal, 10.02.2011
Přečteno 231x
Tipy 8
Poslední tipující: čas.běží, Gabrielle, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně napsané,líbí.

10.02.2011 07:15:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí