Dobytek

Dobytek

Anotace: Dáte si?

Cpu si do huby, co se dá
jsem to ale dobytek!!!
Je toho ještě dost. Nikdo si nedá?
No dobře. Jdu dojíst ten zbytek.
Autor Lucia Vendi, 10.02.2011
Přečteno 222x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí