Kousek všedního rána

Kousek všedního rána

Anotace: ...

Kousek všedního rána

Výtah doveze tě do horních pater

žebrák plný ruce francouzskýho koláče
střihne ti poklonu jak první dámě
a za tvými zády čekají další

Každý z nich nese svoje bídný srdce
a nechce za to ani drobák

Platit by měli oni tobě
za hladkou tvář
každý ráno u zrcadla
a stejně jako unavená
třeba barmanka
povzdechne

a všechny starosti
zahladí drahým krémem

I ten kousek všedního rána
lze koupit celkem snadno

Milenci do sebe propletený
ještě z noci.

/* * */
Autor Koprtinka, 10.02.2011
Přečteno 342x
Tipy 6
Poslední tipující: Alci, vapiti, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taková všední ... krásná, děkuji za ní ...

11.02.2011 01:11:00 | vapiti

Ta všední rána jsou mě tak blízká
když nemohu spát a rozbřesk mě hýčká

10.02.2011 20:01:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí