Komentář k dětské říkance

Komentář k dětské říkance

Anotace: Malinká, snad i úsměvná, hříčka

Co je to za ptákovina
strkat štětku do komína!
I když bude pozlacená,
pec nebude opravená.

Na opravu velké pece
je třeba nástrojů, přece.

V tom je ale právě háček:
krumpáč, hever, malty sáček,
ani ty od známýmch značek,
nehodí se do říkaček...
Autor Gady, 10.02.2011
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí