Planetka Nemo..

Planetka Nemo..

Anotace: .. MPC 1640

Nautilus nebyl potopen
spíš vržen na orbitu
dřívějším vzorům podoben
s aplikacemi nýtů

devatenácté století
krouží s planetkou Nemo
proč? nemám ani ponětí
ptám-li se, dělá němou

nakouknu dovnitř ponorky
kterak tam někdo bydlí
v zdárném brnění seniorky
vládne tma jako v pytli

imidžmejkr Nemo chybuje
když u planetky hraje
- tma přede mnou, tma za mnou je
jež by se dala krájet

najednou slyším hlas - pojď dál
mé jméno znáš, jsem Nikdo
naprostý klid jsem si dopřál
v kruhu svěcenou křídou

s výhledem na příď Nautila
kde vyvolenou, za sklem
má tvář v okénku spatřila
mořskou pannu.. skrz prasklém
Autor Petbab, 10.02.2011
Přečteno 321x
Tipy 27
Poslední tipující: Helena Lovecká, la loba, PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Mbonita, čas.běží, Jiná, V.N.Losinský, Linzerka, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá ves-mírná ST

17.02.2011 21:18:00 | Helena Lovecká

cítim tam podobnosť...

11.02.2011 17:29:00 | slnečnica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí