Odpusť a buď přítel....

Odpusť a buď přítel....

Anotace: .... nemám nějak k tomuhle žádná slova ...

Chyť mě znovu za ruku a odpověz:
"Tvrdíš že jsi můj přítel, není to však lež?"
Tvůj dotyk teplý zahřeje mé ruce...
" Ano, jsem!" odpovíš trpce...
Proč tu trpkost a zlost tam cítím
a vím, že ač řeknu cokoli tak oheň vznítím!
Už to není jako dřív,
necítím z tebe bezstarostný smích.
Zeptám se: "Co se ti to stalo? "
Nedpovíš. Vím , to srdce ti to už vzdalo...
Chápu tvoji hořkost i tvůj žal,
já jsem ten člověk, co ti marnou naději dal...
Mlčíš a aniž bys řekl slova,
najednou obejmeš mě znova!
Divné to objetí se zdá být,
avšak je v něm určitý cit.
Ne nenávist, ba ani zášť,
už jsi odhodil hořkosti plášť.
Odpustil si dvé druhé půlce
i dkyž zbyde ti jizva po té kulce.
Děkuji za druhou šanci,
nic víc jineho nechci!
Autor veverka.danca.007, 10.02.2011
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) To je dobrý :) apsoň vím co budu zlepšovat :);)holt nejsem spisovatelka ale psát veršíky mě baví :)...

23.02.2011 22:55:00 | veverka.danca.007

Forma kulhá, myšlenka postrádá originalitu, rýmy... Chjo, já bych tak rád, kdybych nemusel kritizovat, ale lidičky neděláte mi to snadné...

14.02.2011 21:44:00 | Trystan ap Tallwch

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí