Pivo

Pivo

Anotace: Tak jedna pro nápoj, jenž má v naší republice dlouhé a pevné kořeny.

Sbírka: De amore et alia

Zlatý náš ty poklade,
hvězdo našich srdcí.
Života našich doklade,
ty odpočinkem od prací.

Žízeň nám ty zhášíš,
a životy nám krášlíš.
S tebou je hned hezčí svět,
vypijem tě témeř hned.

Pivo zlaté, bílá pěna,
pro vítěze jasná cena.
Do skla hezky točené
vytváří úsměvy blažené.

My dáme si tě rádi,
co ti za vše můžem dáti.
I když máme času málo,
na tebe si najdem co je dáno.
Autor Jiskroid, 10.02.2011
Přečteno 410x
Tipy 3
Poslední tipující: angellka, Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí