Jsem jen zrnkem prachu

Jsem jen zrnkem prachu

Anotace: malé to smítko....

Sbírka: Všední dny II

Jsem jen zrnkem prachu
pln strachu
Jsem jen kluk s bolestí
zrovna stojím na rozcestí

Jakým krokem se vydám
možná k Madrickým koridám
Možná někam kde je sníh a mráz
tam někde uleví se mi snáz

Jsem jen zrnkem prachu
které odvál vítr...
Autor Jacob P. Verlaine, 10.02.2011
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí