Orientace

Orientace

Anotace: .. přeberte si to jak chcete, takový je život..

Proplouváme naším tajemstvím,
málokdo má pochopení.
Jsem odsouzena k neřestím,
a Ty nejsi k zastavení.

Plujem spolu
snad doplujeme dál.
Možná k severnímu pólu,
kde ledový vzduch vál.

Ledový, zlých mocí.
Přivádějící zlost.
Pak už není ku pomoci,
z masa zbývá jenom kost.

Ale možná poplujeme na jih,
a možná bude krásně.
Už jdu slunce najít
a skládat nové básně.
Autor Leonkaaa, 10.02.2011
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: Spadlá z nebe, Niky88, danav, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, plujte na jih:-))

10.02.2011 22:13:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí