V brožurce

V brožurce

Anotace: nejsou žádné konce,jen poučky nitra

Krabička nikotinu
Zázrak proti splínu
Klíč svobody pod zmrzlou zemí

Tichý hlas jako kotě přede
Signál jara v telefoní budce
Pastelové barvy v lehkém napětí

Nenamalované rty jsou namočené
Vytahovat slunce za řasy
ukrývat se v bublinkové folii

Smích co bariéry rozráží
Tvarovat si skládanky duše
Padat na kolena měkkce

Je nedomazlená a občas se ztrácí
Mívá rotřepené konečky
Tajně zkoumá myšlení

Bez ceny v bublinách mořské pěny
Překvapení co ochutnávájí dlaně
Hořká čokoláda bez změny

Potají cizí záda lákají
V brožurce konce neznají
Jen poučky nitra..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 10.02.2011
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak nevím, brožurky jsou sice fajn, ale hlavně když se nerýmují ;)

12.02.2011 12:03:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí