Sám a v bouři

Sám a v bouři

Anotace: O pocitech těch, kdož musejí čelit zradě a beznaději

Procházíš, ničím a jako nahý,
všemi a vším jsi bičovaný.
Bičuje déšť bičuje chlad,
bičují pohledy těch, ježs měl kdysi rád.

Bičuje vítr a bičuje trýznění,
nenajdeš nikdy víc místa zde, na zemi.
Bičuje ústraní, bičuje strach,
všechno, co znal jsi dřív, je nyní v prach.

Bičován bouří a bičován vším,
na srdci roste ti děsivý stín.
Necítíš teplo a necítíš ochotu
a ten bič strhává z tebe vší jistotu.

Bolí tě každý krok, i každý pohyb,
duši ti obestřel těžký plášť z pochyb.
Všechno se rozpadá, ničí a boří,
na tebe prší, však tvé nitro hoří.
Autor Anjesis, 10.02.2011
Přečteno 333x
Tipy 32
Poslední tipující: Emmelia, Dragita, hypertenze, Leedram, Charibeja, jedam, Javavia, Vlastimil Oldřich, la loba, Lea Aura, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásná ,hezky se čte a hodně říká.

17.02.2011 16:00:00 | Emmelia

vskutu krásnááá

11.02.2011 13:29:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí