Poslední chvíle

Poslední chvíle

Anotace: -

Odbila půlnoc a kouzlo končí
Všechno to pozlátko se mění zase v dým
Odbila půlnoc a světlo z loučí
Co jasně plálo jednou zhasne to já vím

Zastavte čas na věčné časy
Ať je noc stále ještě mladá v rozkvětu
Den sedí nad hrobem s bílími vlasy
Jen tiše dává vědět že je ještě tu

V jediné chvíli přijde bod zlomu
Jediný okamžik má někdy cenu zlata
Když nejde o nic, tak dejme tomu
Mluvím však o konci a ne o změně data

Až budu jednou přemýšlet o tom
Nechci si namlouvat, že v tomhle jasno mám
Ze světla loučí každičký foton
Si ještě na poslední chvíli vychutnám.
Autor Bolder, 11.02.2011
Přečteno 213x
Tipy 8
Poslední tipující: Anjesis, Gabrielle, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí