Vystavěný cíl

Vystavěný cíl

Anotace: další báseň z nudného vyučování... někdy z roku 2004

Sbírka: Zápisky z vyučování

Nenarodil jsem se proto, abych jen tak přežíval.
Nevztávám z postele jen proto, abych se nasnídal.
Autem nevozím se proto, abych naftu projezdil.
Tahle cesta životem má jinak vystavěný cíl.

Nekouřím jen proto, abych si své plíce zničil.
Nezhubnul jsem proto, že jse každný týden cvičil.
Nezpívám jen proto abych lidstvo vymýtil,
tahle cesta životem má jinak vystavěný cíl.

Nebrečím jen proto, abych vypadal jak smutný klaun.
Nahý nechodím jen do sprch, ale taky do saun.
Vždy se snažím, abych každý problém vyřešil,
tahle cesta životem má jinak vystavěný cíl.
Autor Vlastimil Oldřich, 11.02.2011
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: šuměnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem dislektik, píšu něco jiného, než si myslím. Čtu něco jiného, to co si mylsím, ne to, co je opravdu napsáno...

11.02.2011 20:34:00 | Vlastimil Oldřich

No jo, ale co je nevzátám?

11.02.2011 17:36:00 | Lilien

Proč ses narodil?
proč ráno vstáváš?
jaký je tedy cíl?
k čemu je hlava??

mě vážně by to zajímalo, já nudně žiju pořád dokola
a mám otázek víc než málo, ať odpověď mi někdo zavolá...

11.02.2011 16:53:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí