Nebe v temnotách

Nebe v temnotách

Anotace: Inspirováno dokumentárním filmem o procesech v 50.letech.

Já šla jsem tam, kam lidé nevychází,
kde je jen tma a nicota.
Teď jediné, co mi schází,
je světlo a lidská dobrota.

Já viděla jsem hvězdy a srpek měsíce,
však když zbývají vám dny či pouhé měsíce,
pak věru radostné to nejsou vyhlídky.

Já viděla jsem jasnou oblohu..
Však říct vám víc už nemohu...
Autor semiramis, 25.01.2006
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oficiálně Tě zvu na sraz :-)

03.03.2006 15:29:00 | Manik

Pěkná pesimistická...Líbí se mi hlavně ten závěr...

26.01.2006 22:18:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí