Katka a Lenka

Katka a Lenka

Anotace: pro dvě fajné holčiny

Sbírka: Moje básničky

Tyto dvě dívčiny zatím moc neznám,
ještě se v jejich duších nevyznám.
Ale myslím si, že máme hodně společného,
občas i já musím něco dělat promyšleného.

Katka studuje občanskou nauku a výchovu ke zdraví,
teď už mě i na ICQ pozdraví.
Seznámily jsme se ve škole na předmětu anglickém jazyku,
poslouchá se mnou stejnou muziku.

Lenka studuje výchovu ke zdraví a češtinu,
učí se přece tu naši nám všem známou mateřštinu.

Další jejich vlastnosti poznám až se s nimi více seznámím,
a pak se dozvím, jak moc si s nimi sednu a rozumím.
Zatím mi připadlo, že asi moc,
využily i mojí pomoc.
Včera zkoušky udělaly, a pro mě to byla taky radost,
protože jsem na ně myslela a to dost.

Tak už se těším na další semestr až s nimi zase budu,
až do té školy po tom dlouhém volnu zase půjdu.
Těším se i na ty lidi, co už trošku více znám,
protože jsem je a doufám, že častěji vedle sebe mám.

Lenku než Katku už znám trochu více,
jako každý člověk má dvě stránky a to rub i líce.
Jsem ráda, že jsem ji mohla pomoct i jinak než jen ve školních záležitostech
a najít řešení v jejich starostech.
Mě už taky ne jednou pomohla, utěšila, povzbudila
i náladu včera zvedla.
Děkuji ti strašně moc,
za tu tvou pomoc.

A Katko s tebou se snad brzy více poznáme,
a v našich duších a srdcích si pořádek uděláme.
Třeba si najdem konečně i nějakého toho kluka,
ale zatím o tom nikomu ani muka.
Zajdem občas na tu Zumbu spolu,
nebo třeba taky na tu Colu.
Uvidíme, jak moc si budem rozumět,
ale já si myslím, že my dvě to spolu budem rychle umět.

Jsem ráda osude za to co pro mě děláš,
že za mě fajné lidi hledáš.
Děkuji ti za ně hodně,
hlavně ať nezkončím zase brzy na dně.


http://www.youtube.com/watch?v=mfswig0jpTQ
http://www.youtube.com/watch?v=P7IbQyG9PL4&feature=related
Autor Nikolka, 11.02.2011
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí